SMKBA 1982 Community


Khas Untuk Bekas-bekas Pelajar SMKBA Yang Lahir Dalam Tahun 1982
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in
Latest topics
» Guna prepaid Tune Talk Dapat Point Tebus Tiket Air asia
Tue Jun 21, 2011 12:41 pm by ASBN

» ByPass FIREWALL dari Opis/pejabat yang Admin Block!!
Mon Oct 18, 2010 3:35 pm by norfazri

» WALIMATUL URUS
Mon Oct 18, 2010 2:31 pm by norfazri

» haloooo.......
Wed Oct 06, 2010 12:07 pm by abob82

» Koridor oh koridor
Sun Aug 08, 2010 3:49 am by ajim

»  10 fitrah manusia cantik
Tue Aug 03, 2010 11:15 am by hafizhawari_82

» Orang yang Berakal
Mon Aug 02, 2010 10:45 am by hafizhawari_82

» Mohd Azim YB....Topik Khas Untuk Mu..
Sun Aug 01, 2010 3:25 am by ajim

» Cerita Lucu: Kisah Tiga Pemuda Kampung
Fri Jul 30, 2010 4:38 pm by hafizhawari_82

Top posters
^^DaUnKeToM^^
 
abob82
 
hafizhawari_82
 
ahnoi
 
badlock
 
Emelly_HdeW
 
Yop pi'ee
 
pejie_kunyit
 
caoi
 
bogat82
 
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search

Share | 
 

 Biar aku le yang undang dulu....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
nmfaridh11
cIkGu tAdIkA
cIkGu tAdIkA


Posts : 37
Join date : 13/01/2009
Age : 34
Location : Kuala lumpur

PostSubject: Ni time aku pulak nak undang.....   Thu May 07, 2009 9:02 pm

Kepada semua rakan-rakan forum,

Dengan rasa penuh berbesar hatinya ingin menjemput saudara saudari rakan-rakan forum semua hadir di majlis perkahwinan aku yang akan diadakan di No. 78, Jalan TT/2, Taman Tapah 2, Jalan Pahang, 35000 Tapah Perak Darul Ridzuan pada 31 Mei 2009 iaitu jatuh pada hari Ahad bersamaan 06 Jamadilakhir 1430H.

Walaupun kad jemputan sedang berusaha mengedarkan kad2 jemputan kepada anda semua namun mungkin juga ada kelewatan anda menerimanya, namun begitu, sekiranya kad tidak sampai ke tangan anda diharapkan juga anda sudi2lah menghadirkan diri di majlis itu nanti.Ini juga salah satu agenda GATHERING yg dirancangkan dalam RMK-10 kita itu.

Sila panjangkan pesanan ini kepada semua rakan2 lama...Kedatangan anda amat2 dialu2kan...
Back to top Go down
http://www.cimbaviva.com
zUe_SeIn
CiKgU saNdArAn
CiKgU saNdArAn


Posts : 53
Join date : 13/02/2009
Age : 33
Location : Jay Bee

PostSubject: Re: Biar aku le yang undang dulu....   Fri May 08, 2009 9:57 am

alahai sayangnyerrr majlisnyerr jatoh ari aku konvokesyen.....tak dapat nak meraikan majlis si farid dan follow this small gathering...huhuhuhuhu...but not to 4get,congratulations.....moga bahagia ke anak cucu........ Surprised
Back to top Go down
^^DaUnKeToM^^
cIkGu kAuNsElInG
cIkGu kAuNsElInG


Posts : 475
Join date : 08/01/2009
Age : 34
Location : Bandar Sunway

PostSubject: Re: Biar aku le yang undang dulu....   Fri May 08, 2009 11:55 am

Aiyak....
Aku dah stat kursus DPA 18 nih...
Sori bro...
See u guys 6 month onwards...
Back to top Go down
http://tapahrawk.blogspot.com
ahnoi
CiKgU DiSiPlIn
CiKgU DiSiPlIn


Posts : 228
Join date : 13/01/2009
Age : 34
Location : tg malim

PostSubject: Re: Biar aku le yang undang dulu....   Fri May 08, 2009 10:42 pm

sedey je bunyi ucapan ko zue.....hak hak.. Razz Razz
congrats utk lu farid.....
aku plak nk menjemput ni...kpada sumer forumer, jemput la dtg menyinggah uma aku di slim river...ble lepak2 kosong...har har har...
wan DPA tu amenda? DAP aku tau arrr
Back to top Go down
nmfaridh11
cIkGu tAdIkA
cIkGu tAdIkA


Posts : 37
Join date : 13/01/2009
Age : 34
Location : Kuala lumpur

PostSubject: Re: Biar aku le yang undang dulu....   Sat May 09, 2009 1:45 am

DPA tu noi pegawai diplomatik atasan je yg tau maksudnya...

Walaubagaimana pun ingin mengucapkan jutaan terima kasih di atas ucapan2 anda. Adapun begitu, kepada sesiapa yg tidak mempunyai program atau hak urusan seri paduka baginda tatkala terasa boring duduk di rumah sila2lah hadir ke rumah hamba, sekurang2nya boleh la merasa juadah hidangan lauk pauk yg tidak seberapa lagi ala kadar saja,buat melapik perut dan penyedap rasa...
Back to top Go down
http://www.cimbaviva.com
ahnoi
CiKgU DiSiPlIn
CiKgU DiSiPlIn


Posts : 228
Join date : 13/01/2009
Age : 34
Location : tg malim

PostSubject: Re: Biar aku le yang undang dulu....   Sat May 09, 2009 10:56 am

org nk makan sesedap la farid....kurang2 cocktail mau kena ader....jgn hidang "peacock tail" uda la.... Rolling Eyes
Back to top Go down
nmfaridh11
cIkGu tAdIkA
cIkGu tAdIkA


Posts : 37
Join date : 13/01/2009
Age : 34
Location : Kuala lumpur

PostSubject: Re: Biar aku le yang undang dulu....   Sun May 10, 2009 1:34 am

kalau nak cocktail tu ssah sket ar aku nak sediakan tp kalau
tail lamp bleh ar aku carikan kat half cut Teluk Intan.
Huhuhuhu afro
Back to top Go down
http://www.cimbaviva.com
^^DaUnKeToM^^
cIkGu kAuNsElInG
cIkGu kAuNsElInG


Posts : 475
Join date : 08/01/2009
Age : 34
Location : Bandar Sunway

PostSubject: Re: Biar aku le yang undang dulu....   Mon May 11, 2009 10:01 am

DPA tu "Dakyah Palsu Antarabangsa"...

Kursus intensif untuk menjadi penjawat awam yang penuh dajyah-dakyah pegangan palsu untuk memenuhi hati rakyat...

Kekekekeke...

DPA =Diploma Pengurusan Awam...

Kekekeke...

Farid...
Berkahwin lah dengan aman...
Semoga bahagia selamanya...

p/s: Kalu nak menuntut ilmu...please e-mail me...no charge required...terjun dari almari...!!haiyyaaah!!!
Back to top Go down
http://tapahrawk.blogspot.com
zUe_SeIn
CiKgU saNdArAn
CiKgU saNdArAn


Posts : 53
Join date : 13/02/2009
Age : 33
Location : Jay Bee

PostSubject: Re: Biar aku le yang undang dulu....   Mon May 11, 2009 3:08 pm

ah noi,ah noi....apek mana la ni ek...??? ehm..hihihi..ninoi ek...kalo aku dtg umah ko ble noi?ko nak idang apa ek?
Back to top Go down
ahnoi
CiKgU DiSiPlIn
CiKgU DiSiPlIn


Posts : 228
Join date : 13/01/2009
Age : 34
Location : tg malim

PostSubject: Re: Biar aku le yang undang dulu....   Tue May 12, 2009 10:10 pm

lu pegi kursus DPA xper la wan.....
jgn lu pegi kursus API udah la....
Angkatan Pondan Islamiah......... Laughing Laughing Laughing

utk zue....kalo ko dtg sku hidang spesel menu utk ko....
kopi O + biskut lutut..... Laughing Laughing

mai la sgh wei....
Back to top Go down
nana shinoda



Posts : 5
Join date : 09/02/2009
Age : 34
Location : ipoh,perak

PostSubject: Re: Biar aku le yang undang dulu....   Mon May 18, 2009 4:26 pm

kenduri blah pompuan bila farid?..
Back to top Go down
nmfaridh11
cIkGu tAdIkA
cIkGu tAdIkA


Posts : 37
Join date : 13/01/2009
Age : 34
Location : Kuala lumpur

PostSubject: Re: Biar aku le yang undang dulu....   Mon May 18, 2009 10:41 pm

kenduri blah pompuan sehr sblm kat umah aku, 30hb mei hr sabtu.
ko dtg ar nanti 30hb tu kat umah pompuan, pastu esoknya dyg umah aku plak...

eh nana ni gambo kawin ko ker ni? bila kawinnya? ngan org mana?
Back to top Go down
http://www.cimbaviva.com
sYaHriEL82
cIkGu tAdIkA
cIkGu tAdIkA


Posts : 10
Join date : 20/01/2009
Age : 33
Location : Teluk Intan, Perak

PostSubject: Re: Biar aku le yang undang dulu....   Tue May 19, 2009 1:37 pm

tahniah la wat farid...lame bnor dah bujangnyer... aku pun dah 2 baby ni... kalo takde urusan negara yang melibatkan selsema Kh*nz*r(H1N1) pada waktu tu, aku datang le ngan puteri aku..maklum ler,org umh aku dlm pantang...

nak petua atau pemuda, free jer.... segan le nak citer kat cni... Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Biar aku le yang undang dulu....   Today at 5:03 am

Back to top Go down
 
Biar aku le yang undang dulu....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SMKBA 1982 Community :: Undangan Ikhlas :: Undangan Perkahwinan-
Jump to: