SMKBA 1982 Community


Khas Untuk Bekas-bekas Pelajar SMKBA Yang Lahir Dalam Tahun 1982
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in
Latest topics
» Guna prepaid Tune Talk Dapat Point Tebus Tiket Air asia
Tue Jun 21, 2011 12:41 pm by ASBN

» ByPass FIREWALL dari Opis/pejabat yang Admin Block!!
Mon Oct 18, 2010 3:35 pm by norfazri

» WALIMATUL URUS
Mon Oct 18, 2010 2:31 pm by norfazri

» haloooo.......
Wed Oct 06, 2010 12:07 pm by abob82

» Koridor oh koridor
Sun Aug 08, 2010 3:49 am by ajim

»  10 fitrah manusia cantik
Tue Aug 03, 2010 11:15 am by hafizhawari_82

» Orang yang Berakal
Mon Aug 02, 2010 10:45 am by hafizhawari_82

» Mohd Azim YB....Topik Khas Untuk Mu..
Sun Aug 01, 2010 3:25 am by ajim

» Cerita Lucu: Kisah Tiga Pemuda Kampung
Fri Jul 30, 2010 4:38 pm by hafizhawari_82

Top posters
^^DaUnKeToM^^
 
abob82
 
hafizhawari_82
 
ahnoi
 
badlock
 
Emelly_HdeW
 
Yop pi'ee
 
pejie_kunyit
 
caoi
 
bogat82
 
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search

Share | 
 

 dEtEkTiF LiM PuN kEnE PeNjArA...hUhU..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
^^DaUnKeToM^^
cIkGu kAuNsElInG
cIkGu kAuNsElInG


Posts : 475
Join date : 08/01/2009
Age : 34
Location : Bandar Sunway

PostSubject: dEtEkTiF LiM PuN kEnE PeNjArA...hUhU..   Fri Dec 18, 2009 2:27 pm

Gerak...Gerak...Gerak...Khas....


Hamik ko, kan dah kena!

Akibat mencuri 2 buah buku iaitu The Sistine Secrets berharga RM89.90 dan sebuah lagi buku bertajuk Decoding The Heavens (RM105) di kedai buku MPH pada pukul 7.15 malam 27 Mac lalu, pelakon Gerak Khas yang lebih dikenali sebagai “Detektif Lim’ telah pun dikenakan hukuman penjara 2 bulan dan denda sebanyak RM2000 oleh mahkamah majistret, hari ini.

Sebelum ini, beliau pernah membuat penafian dakwaan (Rujuk artikel :‘Detective Lim’ now denies stealing books), tetapi pihak pendakwa mempunyai bukti rakaman CCTV, yang tidak boleh dinafikan lagi.

Bagaimana pun, Detektif Lim (Farid) telah meminta penangguhan hukuman yang sepatut’nya berkuatkuasa hari ini, dengan syarat beliau mesti memohon bon jaminan terlebih dahulu.

Itulah, sepandai-pandai tupai melompat jatuh juga ke tanah, sepandai-pandai Detektif Lim mencuri, kantoi juga dengan CCTV!

Sumber: ohbulan.com
Back to top Go down
http://tapahrawk.blogspot.com
ahnoi
CiKgU DiSiPlIn
CiKgU DiSiPlIn


Posts : 228
Join date : 13/01/2009
Age : 34
Location : tg malim

PostSubject: Re: dEtEkTiF LiM PuN kEnE PeNjArA...hUhU..   Mon Dec 21, 2009 7:34 am

xsangka lu kaki gosip wan adi....wakakaka bounce bounce bounce
Back to top Go down
KaKi KeTuM



Posts : 7
Join date : 25/04/2009
Location : TaPaH

PostSubject: Re: dEtEkTiF LiM PuN kEnE PeNjArA...hUhU..   Mon Dec 21, 2009 9:21 am

dia media mulut
Back to top Go down
^^DaUnKeToM^^
cIkGu kAuNsElInG
cIkGu kAuNsElInG


Posts : 475
Join date : 08/01/2009
Age : 34
Location : Bandar Sunway

PostSubject: Re: dEtEkTiF LiM PuN kEnE PeNjArA...hUhU..   Mon Dec 21, 2009 9:47 am

gossip le yg paling besh brooo...
Back to top Go down
http://tapahrawk.blogspot.com
badlock
CiKgU DiSiPlIn
CiKgU DiSiPlIn


Posts : 214
Join date : 09/01/2009
Age : 34
Location : Bangi

PostSubject: Re: dEtEkTiF LiM PuN kEnE PeNjArA...hUhU..   Tue Dec 29, 2009 8:58 am

layannnnnnnnnnn bosan......
Back to top Go down
caoi
CiKgU DiSiPlIn
CiKgU DiSiPlIn


Posts : 112
Join date : 10/02/2010
Age : 34
Location : key el-ipoh

PostSubject: Re: dEtEkTiF LiM PuN kEnE PeNjArA...hUhU..   Fri Jul 02, 2010 7:34 am

wan ni muka je ganas....
tp time lunch lepak ngan group pompuan...
bertukar2 gosip... Laughing
Back to top Go down
abob82
CiKgU DiSiPlIn
CiKgU DiSiPlIn


Posts : 243
Join date : 18/06/2010
Age : 34
Location : batang kali

PostSubject: Re: dEtEkTiF LiM PuN kEnE PeNjArA...hUhU..   Fri Jul 02, 2010 12:01 pm

Aiseh my frend,awat bleh jadi lagu ni wan,gosip2 ni bkn keje kite,jatuh lh reputasi kump mafia mcm ni.
Back to top Go down
hafizhawari_82
CiKgU DiSiPlIn
CiKgU DiSiPlIn


Posts : 234
Join date : 09/01/2009
Age : 34
Location : Ipoh

PostSubject: Re: dEtEkTiF LiM PuN kEnE PeNjArA...hUhU..   Fri Jul 02, 2010 3:32 pm

Biasa la manusia kalau boleh sume nya nak free .... bounce
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: dEtEkTiF LiM PuN kEnE PeNjArA...hUhU..   Today at 5:03 am

Back to top Go down
 
dEtEkTiF LiM PuN kEnE PeNjArA...hUhU..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SMKBA 1982 Community :: sEmBaNg-SeMbAnG :: gOsSiP ArTiS-
Jump to: